18.10.17

18.10.17
14:23

Cartell MENUDA MARATÓ


14:21

Cursa Benèfica a favor d'Afa la Safor

EL CLUB DE CÓRRER EL GARBÍ DE GANDIA, organitza el dia 4 de novembre LA MENUDA MARATÓ, cursa benèfica familiar, enmarcada dins de la celebració del dia 5 de novembre de la 23 Mitja Marató de 10 k. Ciutat de Gandia.

Enguany, el 50% dels beneficis de la Menuda Marató aniran destinats a AFA LA SAFOR, per el que vos demanem la màxima difusió de l’event per a que tinga la màxima perticipació possible.

La Menuda Marató és un circuit totalment urbà i molt sencill de fer, per això es pot fer amb xiquets, majors, dones, homes, amics, companys de classe, companys de feina… Els equips duran tots el mateix número de dorsal amb un màxim de 5 persones.
 
Dia: dissabte 4 de novembre de 2017
Hora: 17 de la vesprada
Eixida i Meta: Plaça de les Escoles Pies.
Durada: 5 kilómetres
Preu individual per participant: 3 euros.

Llocs per inscribir-se:

-         Pista d’atletisme en les oficines del Club de Córrer el Garbí
-         Farmàcia Carolina Esteve de Gandia
-         Dimendi
-         Toy Planet
-         Juguettos
-         Kilómetro 42
-         Borja Ópticos.


El dia de la cursa necessitariem voluntaris que ajudaran a marcar els punts d’encreuament dels carrers per on passa la cursa. Però sobretot, el que necesitem es que animeu a la gent a participar.

Al acabar la prova, els associats de Destí Safor (antiga ASEMHTSA) ens oferiran xocolata i coca de mida elaborat per ells mateixos i hi haurà premis per als participants.

Serà una vesprada lúdica i divertida que esperem difrutar tots junts.

Esperem doneu la màxima difusió.

_______________________________________________________________________________

 
EL “CLUB DE CÓRRER EL GARBÍ” DE GANDIA, organiza el día 4 de noviembre LA MENUDA MARATÓ, carrera benéfica familiar, enmarcada dentro de la celebración del día 5 de noviembre de la 23 Mitja Marató de 10 k. Ciutat de Gandia.

Este año, el 50% de los beneficios de la Menuda Marató irán destinados a AFA LA SAFOR, por lo que os pedimos la máxima difusión del evento para que tenga la máxima perticipación posible.

La Menuda Marató es un circuito totalmente urbano y muy sencillo de hacer, por eso se puede hacer con niños, mayores, mujeres, hombres, amigos, compañeros de clase, compañeros de trabajo.... Los equipos llevarán todos el mismo número de dorsal con un máximo de 5 personas.

Dia: sábado 4 de noviembre de 2017
Hora: 17 de la tarde.
Salida y Meta: Plaça de les Escoles Pies.
Distancia: 5 kilómetros
Precio individual por participante: 3 euros.

Lugares inscribirse:

-         Pista de atletismo en las oficinas del Club de Córrer el Garbí
-         Farmacia Carolina Esteve de Gandia
-         Dimendi
-         Toy Planet
-         Juguettos
-         Kilómetro 42
-         Borja Ópticos.


El dia de la carrera necesitaríamos voluntarios que ayudaran a marcar los puntos de cruce de las calles por donde pasa la carrera. Pero sobre todo, lo que necesitamos es que animeis a la gente a participar.

Al acabar la prueba, los socios de Destí Safor (antigüa ASEMHTSA) nos ofrecerán chocolate y coca elaborado por ellos mismos y habrán premios para los participantes.

Será  una tarde lúdica y divertida que esperamos difrutar todos juntos.

Esperamos déis la máxima difusión.