7.10.15

7.10.15
12:21

Curso para familiares y cuidadores de personas con AlzheimerEL SERVICIO DE NEUROLOGÍA DEL HOSPITAL DE GANDÍA Y L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER DE LA SAFOR ORGANIZAN :


UN CURSO PARA FAMILIARES
de enfermos de Alzheimer y otras Demencias.

Contenidos:
-         1ª Sesión: Las demencias en general y la enfermedad de Alzheimer en particular: diagnóstico, evolución y tratamiento. Prevención de la salud.
-         2ª Sesión: Cómo mejorar la calidad de vida de los enfermos: Comunicación. Terapias de estimulación cognitiva y física. Talleres de Estimulación de AFA.
-         3ª Sesión: Tratamiento no farmacológico de los trastornos de conducta. Cómo mejorar la calidad de vida de los familiares, cuidar al cuidador.
-         4ª Sesión: Adaptación de ambientes. Recursos sociales y recursos del AFA.

Impartido: por una neuróloga, una enfermera, una neuropsicóloga y una treballadora social.

Fechas:
-         LUNES, 19 DE OCTUBRE DE 2015.
-         MARTES, 20 DE OCTUBRE DE 2015.
-         LUNES, 26 DE OCTUBRE DE 2015.
-         MARTES, 27 DE OCTUBRE DE 2015.

Horario: 8 horas distribuidas en 4 sesiones de 2 horas, desde las 16 a las 18 horas. 

Lugar: Sede de AFA LA SAFOR: Av. de València, 56- bajo de Gandia.

Matrícula: Gratuita.

Dirigido: a familiares afectados.

Plazas: Limitadas.

Inscripción telefónica:                    96 . 287 . 49 . 14

                                                        

5.10.15

5.10.15
14:12

Organizadores XV Maratón: Afa la Safor - Tele7 Safor


14:11

Participantes de la XV Maratón Solidaria 814:04

Participantes de la XV Maratón Solidaria 7

14:02

Participantes de la XV Maratón Solidaria 6

14:00

Participantes de la XV Maratón Solidaria 5
13:59

Resultat de la XV Marató Solidària amb l'Alzheimer.


  El dimecres dia 23 de setembre de 2015, Tele 7 Safor i AFA la Safor celebràrem la XV Marató Solidària amb l’Alzheimer, que es va realitzar en directe des del restaurant Palau Miramar. L’event tenia una doble vessant, tant divulgativa com solidària.

Participaren donant el seu suport: Mercedes Berenguer, diputada de Serveis Socials de València, assistint en directe l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el regidor de Benestar Social, Nahuel González, representants de Gandia del grup polític PSOE, Liduvina Gil, del grup polític PP, Vicent Gregori i Toni Rodríguez i del grup polític Ciudadanos, Ciro Palmer. De l’ajuntament d’Oliva el regidor de Benestar Social Alex Salort, de l’ajuntament de Bellreguard l’alcalde Joan Marco i la regidora Dora Salavert. També donaren el seu recolzament els ajuntaments de Daimús, Barx, Piles, Palmera, Palma, l’Alqueria de la Comtessa, Beniarjó, Potries i Castellonet de la Conquesta. També gaudírem de la presència de la Junta Major de Germandats de Setmana Santa de Gandia, de la Federació Local de Veïns de Gandia i de Luna, la fallera major infantil de Gandia.

A nivell divulgatiu participaren la Dra. Laura Lacruz, neuròloga de l’Hospital de Gandia, la Junta Directiva, personal tècnic de l’Afa i familiars afectats, oferint informació sobre la malaltia, els recursos que dona l’associació i les seves experiències. Així com l’arquitecte de l’ajuntament de Gandia, Iñaki Belda, informant del projecte del futur Centre de l’Alzheimer a Gandia.

Agraïm a Tele7 Safor i al Palau Miramar, tant als directius com a tot el personal, per tot l’esforç realitzat per a fer aquesta Telemarató.

Participaren diversos artistes: el grup musical Parkin son music, Torakai, amb una exhibició de karate infantil, els monologuistes Treatreros.com, la soprano Pilar Giménez i el pianista Oscar Aparisi.

La resposta de la ciutadania va ser extraordinària, la recaptació de la XV Telemarató de l’Alzheimer ha estat fins aquest moment de 10.385 €. A més a més moltes empreses han col·laborat amb regals, per a realitzar una futura rifa, els beneficis de la qual, es sumaran al total obtingut.
           
Volem agraïr a tots la seua col·laboració i participació, i tots els veïns de la comarca de la Safor poden estar segurs que aquests donatius revertiran en recursos i ajudes per als malalts i els seus familiars.

LA JUNTA DIRECTIVA D’AFA LA SAFOR
13:58

Participantes de la XV Maratón Solidaria 413:54

Participantes de la XV Maratón Solidaria 2
13:53

Participantes de la XV Maratón Solidaria