10.11.13

10.11.13
22:43

XIII Telemarató Solidària amb l’Alzheimer

El passat divendres dia 20 de setembre de 2013, Tele 7 Safor i l’AFA de la Safor celebràrem la XIII Telemarató Solidària amb l’Alzheimer, que es va realitzar en directe des del restaurant Palau Miramar.

L’event tenia una doble vessant, tant divulgativa com solidària. Participaren donant el seu suport: Amparo Mora, diputada de Serveis Socials de Valencia i una bona representació dels alcaldes de la Safor, l’alcalde de Gandia, Oliva, Daimús, Barx, Piles, Palmera, Simat, l’Alqueria, Beniarjó, Potries, Benifairó, Palmera, Simat i el Real.

També participaren la regidora de Serveis Socials de Gandia, la Regidora de Serveis Socials d’Oliva, la presidenta de les Germandats de Semana Santa de Gandia, la fallera major i fallera major infantil de Gandia, representants dels Grups Polítics de Gandia i representats del món dels esports. A nivell divulgatiu participaren la Dra. Laura Lacruz, neuróloga de l’Hospital de Gandia, la Junta Directiva, personal de l’Afa i familiars afectats, oferint informació sobre la malaltia, els recursos que dona l’associació i les seves experiències. Agraïm a Tele7 Safor i al Palau de Miramar, tant als directius com a tot el personal, per tot l’esforç realitzat per a fer aquesta Telemarató.

 Participaren diversos artistes: el mag Carlos Barfi, el grup HIDDEN, el grup RUTA 66, Javi Parejo i el Trio PRODUCCIONS A LA CORDA. La resposta de la ciutadania va ser extraordinària malgrat els problemes econòmics, la recaptació de la XIII Telemarató de l’Alzheimer va creixent, avui ja sumem 11.520 €. A més a més 28 empreses han col·laborat amb regals, per a realitzar una futura rifa, els beneficis de la qual, es sumaran al total obtingut al Telemarató. Volem agraïr a tots la seua col·laboració i participació, i tots els veïns de la comarca de la Safor poden estar segurs que aquests donatius revertiran en els recursos i ajudes per als malalts i els seus familiars.

0 comentarios:

Publicar un comentario