30.10.20

30.10.20
14:10

RESULTAT TELEMARATÓ AFA LA SAFOR 2020

 La XX TELE-MARATÓ SOLIDÀRIA DE L'ALZHEIMER, va estar tot un èxit.

Moltes gràcies a l'Alcaldessa Diana Morant i tota la resta de la corporació de l'Ajuntament de Gandia per el seu suport i recolçament. Així com a tots el Ajuntaments de la comarca de la Safor, que com tots els anys ens donen el seu suport i afecte. També participaren entitats socio-culturals, empreses i particulars de la comarca.

Un any més la comarca de la Safor ha demostrat la seua solidaritat, i en un any tant especial i dur per als nostres malalts i els seus familiars, ens fa sentir una gran emoció. Per nosaltres el que és important es que la societat en general es sensibilitze amb el greu problema socio-sanitari que suposa l'Alzheimer.

AFA LA SAFOR, vol donar les gràcies a TELESAFOR i a tots els seus treballadors que es dediquen de tot cor a preparar i organtitzar la Telemarató y consegueixen que artistes participen per a que siga un dia festiu.

La recaptació fou de 11.235 € i tenim que afegir el resultat de la rifa que moltes empresses de Gandia ens han donat. Esperem un total de 14.000 €, que ajudaran a la realització dels nostres projectes.

MOLTES GRÀCIES A TOTS !!!!! 


  

0 comentarios:

Publicar un comentario