10.5.22

10.5.22
12:56

EXPOSICIÓ PACO ROCA

 


El Centre Comercial La Vital col.labora amb AFA LA SAFOR, acollint  l’exposició Memòria Vs Oblit del conegut il·lustrador valencià Paco Roca. Des del 13 fins el 31 de maig estaran exposades un recull de les obres més representatives de l’autor, les quals tenen com nexe temàtic la memòria. Aquesta exposició pretén concienciar al públic visitant sobre les malalties neurodegeneratives com puga ser l’Alzheimer.

 La inauguració serà el divendres dia 13 de maig a les 18 hores i esperem comptar amb la presència de representants polítics de la ciutat de Gandia, el gerent de la Vital, la Junta Directiva de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de la Safor, amics i el públic visitant que vullga apropar-se per conèixer aquesta memòria retratada per Paco Roca.

 Aquesta exposició que arriba a Gandia cedida per l’Afa de València i amb milers de visitants allà on ha sigut exposada, comptarà amb la col·laboració del Centre Comercial La Vital de Gandia que sempre de forma altruista, està al costat d’Afa amb aquesta tasca constant de visibilització i conscienciació d’aquesta malaltia.

 Paco Roca (València, 1969) va estudiar a l’Escola d’Art i Disseny de València. Encara que el seu treball es centra al còmic compagina el seu temps amb la il.lustració, les xerrades i els tallers que imparteix a tot arreu. Alguns dels seus còmics com és el cas de “Arrugas” (Ignacio Ferreras, 2011) han estat portats a l‘àmbit audiovisual on va obtindre el Premi Goya a la millor pel·lícula d’animació i millor guió adaptat o “El tesoro del Cisne Negro”, sèrie de televisió dirigida per Alejandro Amenábar. L’any 2016 va ser nomenat fill predilecte de la ciutat de València.


0 comentarios:

Publicar un comentario