23.9.22

23.9.22
12:58

XXII TELEMARATÓ SOLIDÀRIA AMB L’ALZHEIMER

 

RESULTAT DE LA XXII TELEMARATÓ SOLIDÀRIA AMB L’ALZHEIMER

 Ahir dijous dia 22 de setembre de 2022, TELESAFOR i AFA LA SAFOR celebràrem la XXII TELEMARATÓ Solidària amb l’Alzheimer, que es va realitzar en directe des del Centre COMERCIAL LA VITAL. L’event tenia una doble vessant, tant divulgativa com solidària.

 Participaren donant el seu suport: assistint en directe l’alcade de Gandia Jose Manuel Prieto, la regidora de sanitat de Gandia Liduvina Gil, representant de Grup Polític PSOE de Gandia Inma Rodríguez, representant del grup polític Compromís Josep Alandete, representants del grup polític PP Victor Soler i David Ronda. Yolanda Navarro, regidora de Benestar Social d’Oliva. També gaudírem de la presència de la Junta Major de Germandats de Setmana Santa de Gandia amb Jose Ignacio Moreno i Lucia Rodríguez i de la Federació de Falles amb Marta Millet (fallera major de Gandia), Maria Sanfélix (fallera Major Infantil de Gandia) i Francisco Martínez (Vicepresident).

 A nivell divulgatiu participaren la Dra. Laura Gabaldón, neuròloga de l’Hospital de Gandia, la Junta Directiva, personal tècnic de l’Afa i familiars afectats, oferint informació sobre la malaltia, els recursos que dona l’associació i les seves experiències.  

 També donaren el seu recolzament els ajuntaments d’Ador, Almiserà, Barx, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Castellonet, Daimús, Guardamar, L’Alqueria de la Comtessa, La Font d’en Carròs, Miramar, Palma de Gandia, Palmera, Piles, Rafelcofer, Rótova, Villalonga, Xeraco i Xeresa.

 Agraïm les actuacions del COR CARMESINA DE GANDIA I MEGOC (MODERN ESPAI GOSPEL COR D’OLIVA).

 Agraïm a TELESAFOR i AL Centre Comercial LA VITAL, tant als directius com a tot el personal, per tot l’esforç realitzat per a fer aquesta Telemarató.

 La resposta de la ciutadania va ser extraordinària, la recaptació de la XXII Telemarató de l’Alzheimer ha estat fins aquest moment de 13.990 €. A més a més moltes empreses han col·laborat amb regals, per a realitzar una futura rifa, els beneficis de la qual, es sumaran al total obtingut.

           Volem agraïr a tots la seua col·laboració i participació, i tots els veïns de la comarca de la Safor poden estar segurs que aquests donatius revertiran en recursos i ajudes per als malalts i els seus familiars.

LA JUNTA DIRECTIVA D’AFA LA SAFOR

0 comentarios:

Publicar un comentario